Takläckage & Takrenovering i Göteborg

Behov av en renovering av taket? Calico Entreprenad AB är ett erfaret byggföretag i Göteborg med spetskompetens inom takrenovering & reparation vid läckande tak. Vi utför renovering med alla material så som plåt, tegel, betong eller annat material. Med flera års erfarenhet och expertis är företaget känt för att erbjuda högkvalitativa takrenoveringstjänster med fokus på att eliminera och förebygga läckage i taket

Ring oss 031-725 35 53 för frågor och kostnadsfritt hembesök!

Våra taktjänster

 • Takrenovering
 • Takreparation
 • Takläckage
 • Fuktsanering

Har ni en vattenläcka i taket? 

Vid misstanke av takläckage kommer en av våra erfarna taktekniker förbi för en noggrann inspektion för att lokalisera och diagnostisera skadan. Med modern teknik, och avancerade verktyg, kan vi säkerställa med noggranna resultat. Hos oss arbetar auktoriserad personal som gärna hjälper dig med din takrenovering så du kan känna dig säker.

Takläggning över hela Göteborg

Företaget använder högkvalitativa vattentäta beläggningar och membran för att säkerställa att taket är fullständigt skyddat mot vattenintrång. Dessa material är hållbara och effektiva för att förhindra framtida läckage. Vi har tidigare arbetat i Torslanda, Hisingen, Kungälv, Partille, Sävedalen, Landvetter, Mölndal, Härryda, Mölnlycke, Kungsbacka, Hovås m.fl.

ROT-Avdraget ingår för privatpersoner

Som privatperson har du dessutom ofta rätt till ROT-avdrag om du utför en takrenovering. Om ni har frågor om detta går att söka i ert fall så kontakta oss gärna i formuläret.

Kontaktperson
Peter Nalepa
Projektledare
 
Tel: 031-725 35 53
Epost:  offert@calicoab.se

Offert-förslag? Hör med en bra byggentreprenör från Göteborg idag!

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Läs vår integritetspolicy här