Fasadrenoveringar i Göteborg

 

 

 

 

Renovering av Fasader av hög kvalitet i Göteborg

Är ni i behov av en fasadrenovering i Göteborgsregionen? Oavsett vilken typ av underlag det handlar om kan vi på Calico Entreprenad AB hjälpa dig med din fasad. Vi arbetar med renovering, putsning och måleri och ser till att fasaden både är vacker, funktionell samt skyddar fastigheten och är fin att titta på. Vi har hjälpt privatpersoner, företag & BRF:er i bl.a. Landala, Majorna, Biskopsgården, Partille & Askim.

För att komma kontakt med våra erfarna hantverkare rekommenderar vi att ni ringer oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Certifierade murare som får jobbet gjort

Om du står inför en fasadrenovering kan våra certifierade hantverkare hjälpa dig med murbruk och fasadputsen. Vi har kompetens att ordna puts på trä, gammal puts, tegel och snart sagt vilket grundmaterial som helst. När du anlitar oss behöver du inte krångla med att hyra ytterligare underleverantörer. Vi erbjuder totalentreprenad och har all utrustning som krävs inklusive byggställning.

Olika typer av fasadputs i tegel, betong

Vi renoverar tegelfasader och ordnar nyputs och gipsputs, återställer eternitfasader och ger dig ett resultat av hög kvalitet som skyddar fastigheten. Vi rekommenderar att man använder sig av så kallade tvåstegstätad fasadputs. Det är en metod man kan använda sig av vid större fasadrenoveringar. Vi lämnar då ett hålrum i putsen på nästan 3 centimeter som hjälper till att skydda fastigheten från fukt.

Sänk dina kostnader med rotavdraget

Arbeten med fasadputs berättigar dig för rotavdraget. Du kan i det fallet sänka arbetskostnaden med upp till 50 000 kronor. Vi rekommenderar att du kollar med Skatteverket först. Om du får göra rotavdrag kan vi hjälpa dig med pappersarbetet så det blir korrekt.

Kontakta Calico Entreprenad AB en offert helt utan kostnad vid nästa renovering!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag på Calico Entreprenad AB för ditt fasadarbete. Vid särskilt stora eller komplicerade uppdrag gör vi gärna en platsinspektion för att få en bild av uppdragets förutsättningar. Även i så fall kostar det förstås ingenting för dig.

 

Peter Nalepa
Projektledare

Tel: 031-725 35 53
E-mail: offert@calicoab.se

Adress: Sockenvägen 5D
417 16 Göteborg
Org.nr: 556842-8477

Godkänd för F-Skatt

Offert-förslag? Hör med en bra byggentreprenör från Göteborg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Läs vår integritetspolicy här