Renovera Hus, Torp, Landställe, Sommarstuga & Fritidshus i Göteborg

 

 

 

Husrenoveringar i Göteborg

Funderar ni på att renovera huset? Calico Entreprenad AB är ett byggföretag från Göteborg som är specialister på totalrenoveringar och husrenoveringar. Företaget hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättföreningar och förtag med renoveringar & totalrenoveringar i Hela Göteborgsområdet. 

För att komma kontakt med våra erfarna hantverkare rekommenderar vi att ni ringer oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Renovering av Fritidshus i Göteborg med omnejd

Behöver ni hjälp med att renovera ert fritidshus till ett året runt boende? Det har blivit allt vanligare för oss Göteborgare att fräscha upp våra torp, land- eller sommarställen till mysiga bostadshus som man kan spendera hela året i. Vi hjälper privatpersoner och fastighetsägare med ombyggnationer i hela Stor-Göteborg och åker gärna ut en bit utanför för att hjälpa er. Bland annat kan vi installera extra isolering, renovera köket & badrummet eller bygga till en altan. Vad ni än behöver, så kan vi hjälpa er!

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Totalrenoveringar av Hus

 Calico utför projekt stora som små och mer komplexa projekt välkomnar vi. Vi har utfört projekt så som Husrenoveringar, lägenhetsrenoveringar och köksrenoveringar i områden som: Mölndal, Torslanda, Linnestaden, Örngryte och Hisingen.

Helhetslösningar genom hela byggprocessen

Vi har ett brett kontaktnät inom alla yrkesgrupper för att erbjuda en helhetslösning som er Totalentreprenör genom hela byggprocessen. 

Kostnadsfritt Hembesök & Offert för renoveringar

Kontakta oss för mer information eller för frågor om hur vi kan hjälpa er vid nästa villarenovering. Vi utför skräddarsydda lösningar för att du ska få ditt drömhus!
Vår målsättning är alltid att överlämna våra uppdrag till nöjda kunder.

För att nå oss ring oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast!

Calico Entreprenad AB

Kontakt: Peter Nalepa
Tel: 031-725 35 53
 
Adress: Sockenvägen 5D
417 16 Göteborg
Org.nr: 556842-8477
 
Godkänd för F-Skatt

 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Läs vår integritetspolicy här