Panelbyten i Göteborg

 

 

 

 

Byta Panel i Göteborg

Är det dags att fräscha på eran träfasad? Kanske har virket släppt med åren eller så har fuktskador uppkommit på panelen. Calico Entreprenad AB är en byggfirma från Göteborg som hjälper privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt inom panelbyten. Vi har bl.a. bytt paneler i Högsbo, Frölunda, Sandarna, Guldheden, Haga & Tingstad.

Kontakta oss för ett fasadbyte idag!

För att komma kontakt med våra erfarna hantverkare rekommenderar vi att ni ringer oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Vi byter ytterpaneler & träfasad till villor, hus & m.m.

Calico Entreprenad AB är specialister på alla slags fasadbyten och material. Vi kan hjälpa er med att byta ytterpanelen, renovera fönstren och ordna taket i samma veva. Detta innebär att våra erfarna snickare skräddarsyr renovering efter kundens behov. 

Krävs det Bygglov vid panelbyten?

Beroende på om ni ska göra stora ändringar på fastigheten eller om ni vill byta ut materialet till något helt nytt, så kan det krävas bygglov. Vanligtvis så behöver man inte ett bygglov vid vanliga fasadbyten. Om ni är osäkra så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi komma förbi och se över fastigheten.

Kostnadsfritt Hembesök & Offert för renoveringar

Kontakta oss för mer information, kostnadsfritt hembesök och offert, samt frågor hur vi kan hjälpa er i nästa panelbyte. Vi finns i hela Göteborgsområdet med omnejd och svarar gärna på dina frågor och ger råd för vad du kan göra på din fasad utifrån dina förutsättningar. 

För att nå oss ring oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast!

Peter Nalepa
Projektledare

Tel: 031-725 35 53
E-mail: offert@calicoab.se

Adress: Sockenvägen 5D
417 16 Göteborg
Org.nr: 556842-8477

Godkänd för F-Skatt

Offert-förslag? Hör med en bra byggentreprenör från Göteborg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Läs vår integritetspolicy här