Dränering & isolera husgrund i Göteborg

Calico Entreprenad AB expertis sträcker sig från effektiv dränering till isolering av husgrunder, och vi erbjuder omfattande tjänster för fuktskydd och mögelsanering i Göteborg och närliggande områden. Vi är stolta över att erbjuda säkra och pålitliga lösningar för att skydda ditt hem mot fuktskador och vattenskador.

Ring oss 031-725 35 53 för frågor och kostnadsfritt hembesök!

Specialiserade tjänster för varierande grundtyper

Oavsett om du har källargolv, torpargrund eller krypgrund kan våra kunniga team skräddarsy lösningar för värmeisolering och fuktsanering. Vi har lång erfarenhet av att hantera olika grundtyper och vet hur vi bäst kan isolera och skydda dem.

Professionell sanering av svartmögel och fuktskador

Vi erbjuder heltäckande lösningar för sanering av svartmögel och åtgärdande av fuktskador. Våra specialister genomför noggranna fuktutredningar och mögelutredningar för att säkerställa en effektiv fuktsanering, och vi renoverar skador för att återställa ditt hem till dess ursprungliga skick.

Kompletta dräneringstjänster i Göteborg med omnejd

Vi har tidigare utfört dränering i Tynnered, Torslanda, Amhult Lerum, Kungälv, Partille, Sävedalen, Landvetter, Mölndal, Härryda, Mölnlycke, Kungsbacka & Hovås m.fl. med snabb service och noggranna åtgärder.

Kontakta Calico för ett prisvärt fuktskydd i Göteborg

Genom att välja oss får du inte bara förmånen av vårt trevliga bemötande och kunniga personal, men också en prisvärd tjänst som tar hänsyn till dina specifika behov och budget. Vi erbjuder kostnadsfria offertbesök där våra experter noggrant utvärderar situationen och presenterar skräddarsydda lösningar för fuktskydd och mögelsanering. Vårt mål är att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund, från den första kontakten till slutförandet av projektet.

Peter Nalepa
Projektledare
 
Epost:  offert@calicoab.se

Offert-förslag? Hör med en bra byggentreprenör från Göteborg idag!

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Läs vår integritetspolicy här