Tvättstugerenoveringar i Göteborg

 

 

 

 

Renovering av Tvättstuga i Göteborg

Att ha en fräsch och välfungerande tvättstuga är viktigt! Våra skickliga och professionella hantverkare från Calico Entreprenad AB finns här för att hjälpa dig med hela eller delar av renoveringsprojektet och kan även bistå med rådgivning och vägledning i hela Göteborgsområdet. Till oss vänder sig företag, privatpersoner och fastighetsbolag som vill ha hjälp med en förbättrad och moderniserad tvättstuga. Vi har bland annat renoverat tvättstugor i Lundby, Bäckedalen, Mölndal, Högsbo, Örgryte och Gamlestaden.

För att komma kontakt med våra erfarna hantverkare rekommenderar vi att ni ringer oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Alltid nöjd kund garanti vid byggservice av Tvättstugor & Tvättrum

Du som kund ska känna dig säker på att du har gjort ett bra väl när du väljer att anlita oss och därefter erbjuder vi alltid en nöjd kund garanti. Det betyder att vi inte slutar att arbeta till dess att du är helt nöjd med din renovering av tvättrummet. Det spelar ingen roll om det är en större eller mindre del av arbetet som inte känns bra. Vi säkerställer att alla våra kunder är 100 % nöjda innan vi går från platsen och innan någon fakturering.

Snabbare väg till ROT och bygglov

Vi hjälper dig med hela ansökan om ROT och det enda vi är i behov av är ditt personnummer. Är du osäker på om du har ROT-avdrag kvar att nyttja kan du kontakta Skatteverket innan. Vår totalentreprenad gör att vi även kan hjälpa dig att ansöka om bygglov om det skulle krävas.

Kostnadsfri offert vid ombyggnad av tvättstugan

 Oavsett om du ska göra en större förändring i tvättstugan eller en mindre kan det naturligtvis vara skönt att veta hur mycket arbetet kommer att kosta. Vi erbjuder dig helt kostnadsfria offerter när du är intresserad av att anlita oss för en renovering av din tvättstuga. Ju mer detaljerad du kan vara om de tjänster och arbetsmoment som du vill ha hjälp med, desto lättare är det för oss att sätta ett korrekt pris. Våra offerter är helt gratis och du binder dig inte heller till någonting.

Peter Nalepa
Projektledare

Tel: 031-725 35 53
E-mail: offert@calicoab.se

Adress: Sockenvägen 5D
417 16 Göteborg
Org.nr: 556842-8477

Godkänd för F-Skatt

Offert-förslag? Hör med en bra byggentreprenör från Göteborg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Läs vår integritetspolicy här