Allt inom Bygg i Göteborgsområdet

Vi är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten, från grundplattor vid husbyggnation till finsnickeri invändigt, totalrenoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. Calico hjälper idag privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med omnejd. Vi räds inte komplicerade utmaningar, inget jobb är för litet eller stort för oss.  

För att komma kontakt med våra erfarna hantverkare rekommenderar vi att ni ringer oss på 031-725 35 53 eller lämnar era uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi snarast.

Nära dialog med kunden

Med väl utförda arbeten, trevligt bemötande, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi kunnat utvecklat verksamheten. Således jobbar vi idag med återkommande kunder samt via rekommendation. Företagets målsättning är att skapa kostnadseffektiva kundlösningar av hög kvalitet. Vi hjälper er att gå från vision till verklighet. Kontakta oss per telefon 031-725 35 53 eller skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär här.

Totalentreprenad & Helhetslösningar

Calico utför helhetsåtaganden som totalentreprenör vid byggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat brett kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Med våra egna snickare och kontaktnät av kompetenta underleverantörer kan vi hjälpa till med det mesta inom bygg och renovering.

Totalrenoveringar av äldre fastigheter i Göteborg

Förtaget utför även restaurering av tidstypiska detaljer i sekelskiftslägenheter eller äldre hus och fastigheter. Detta kräver sin hantverkare och ska inte överlämnas till vem som helst. Calico har lång erfarenhet av situationer där det krävs noggrannhet, fingertoppkänsla och hantverkskunnande.

Certifierad för Badrumsrenoveringar

Företaget innehar BKR, Byggkeramikrådet certifikat och således behörighet inom våtrumsentreprenad. Vi använder kvalitetsmaterial från de beprövade leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga och genuina kundlösningar. Calico Entreprenad AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta oss idag per telefon på 031-725 35 53

 
Peter Nalepa
Projektledare
 
Tel: 031-725 35 53
Epost:  offert@calicoab.se

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Läs vår integritetspolicy här