Allt inom Bygg i Göteborgsområdet

Vi är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten, från grundplattor vid husbyggnation till finsnickeri invändigt, totalrenoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. Calico hjälper idag privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med omnejd. Vi räds inte komplicerade utmaningar, inget jobb är för litet eller stort för oss.  

Nära dialog med kunden

Med väl utförda arbeten, trevligt bemötande, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi kunnat utvecklat verksamheten. Således jobbar vi idag med återkommande kunder samt via rekommendation. Företagets målsättning är att skapa kostnadseffektiva kundlösningar av hög kvalitet. Vi hjälper er att gå från vision till verklighet. Kontakta oss per telefon 076-058 12 29 eller skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär här.

Totalentreprenad & Helhetslösningar

Calico utför helhetsåtaganden som totalentreprenör vid byggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat brett kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Med våra egna snickare och kontaktnät av kompetenta underleverantörer kan vi hjälpa till med det mesta inom bygg och renovering.

Totalrenoveringar av äldre fastigheter i Göteborg

Förtaget utför även restaurering av tidstypiska detaljer i sekelskiftslägenheter eller äldre hus och fastigheter. Detta kräver sin hantverkare och ska inte överlämnas till vem som helst. Calico har lång erfarenhet av situationer där det krävs noggrannhet, fingertoppkänsla och hantverkskunnande.

Certifierad för Badrumsrenoveringar

Företaget innehar BKR, Byggkeramikrådet certifikat och således behörighet inom våtrumsentreprenad. Vi använder kvalitetsmaterial från de beprövade leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga och genuina kundlösningar. Calico Entreprenad AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta oss idag per telefon på 076-058 12 29

Kontakta oss idag!

Namn *

Företag

Telefon *

Email *

Beskriv ert behov *

Läs vår integritetspolicy här

[recaptcha]