Söker Målare i Göteborg

 

 

SÖKER YRKESMÅLARE TILL BYGGFIRMA I GÖTEBORG

Söker du jobb som yrkesmålare i Göteborgsregionen? Calico Entreprenad AB är ett väletablerad byggfirma som utför alla vanligt förekommande måleri- och snickeriarbeten vid nybyggnation, renoveringar och utbyggnader. Vi söker nu flera målare som vill jobba med våra snickare och plattsättare på roliga projekt runtomkring Göteborgsregionen. 

För att söka jobbet rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter i formuläret till höger eller ringer oss på 031-725 35 53, så återkommer vi snarast.

VEM CALICO AB SÖKER:

  • 10 års Erfarenhet som yrkesmålare.
  • Utbildning inom måleri eller motsvarande. 
  • Meriterande om du gillar byggservice.
  • Flytande i Svenska/engelska.
  • B-körkort är meriterande.
  • Gillar varierande arbetsuppgifter.

DINA ARBETSUPPGIFTER 

När du arbetar hos Calico AB kommer du framförallt kommer du arbeta med nyproduktion, men även vara ute på ROT-uppdrag hos privatkunder & fastighetsägare. Bland annat kommer du jobba med målning vid renovering & tillbyggnader av källare, tvättstugor, panelbyten, fasadrenovering & m.m.

Varje dag kommer vara varierande och du får lära sig nytt.

TJÄNSTEN SÖKES LÖPANDE

Tjänsten sökes löpande och kan startas omgående med hänsyn till uppsägningstid. Omfattning gäller tillsvidareanställning vilket kan leda till heltidsanställning. 

För att söka jobbet rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter i formuläret till höger eller ringer oss på 031-725 35 53, så återkommer vi snarast.

Peter Nalepa
Projektledare

Tel: 031-725 35 53
E-mail: offert@calicoab.se

Adress: Sockenvägen 5D
417 16 Göteborg

Org.nr:  556842-8477
Godkänd för F-Skatt